Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (3.97 secunde)
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Un hacker roman de 20 de ani, cercetat pentru spargerea serverelor NASA si ale armatei SUA Un hacker roman din Timisoara, in varsta de 20 de ani, a fost retinut de DIICOT, fiind acuzat ca a spart serverele NASA si ale armatei Statelor Unite si pentru atacuri informatice la adresa site-urilor guvernului SUA si al Pentagonului, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
"Sex nebun cu SRI si DIICOT". 'Desfasurand o activitate intensa de supraveghere, interceptare si interogare, Serviciul Roman de Informatii si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au reusit, dupa aproape 3 ani, o performanta memorabila.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Deputatul Mihail Boldea a fost deferit justitiei de procurorii Dircetiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.
Plenul Camerei nu a reusit ieri sa adopte proiectul de lege al conservatorilor, deoarece nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru adoptarea unei legi organice.
Ieri, 15 noiembrie a.c., ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 6, impreuna cu ofiteri din cadrul Politiei Sector 6, Ofiteri S.I.F.
Primarul de la sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, este personajul cheie al unei noi anchete a procurorilor anticoruptie. Conform unor surse judiciare, anchetatorii fac chiar in aceste momente perchezitii la sediul primariei.
Zecii de pagubiti din dosarul "Creditcoop" mai au de asteptat pana sa-i vada dupa gratii pe responsabilii ingineriei fiscale a caror victime au fost.
Sau atunci cind ati vorbit la telefon si ati spus "Ghici ghicitoarea mea cine o sa plece?". ... Si cu Legea Educatiei, si cu noul Cod al Muncii, si cu mersul Justitiei. ... Acolo s-a oprit capacitatea societatii de a mai accepta mersul accelerat.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Tensiunea in cazul Dinu Patriciu este in crestere, la fel si nerabdarea colegilor care s-au declarat, inca de la inceputul audierilor presedintelui Rompetrol, alaturi de acesta. In acest moment exista, clar, doua pozitii ale curentului pro Patriciu din interiorul PNL, si anume:
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Intarzierea numirii unor noi sefi ai serviciilor secrete se datoreaza Parlamentului, este de parere seful statului, Traian Basescu.
Procurorii anticoruptie au facut deja 11 retineri in mega-dosarul de coruptie din Botosani care vizeaza sefi din spital, dar si de la Consiliul Judetean.
21 de persoane au fost retinute in urma descinderilor de duminica dimineata de la Strehaia. Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
101 unitati din industria alimentara - procesatoare de produse de origine animala - vor fi inchise pina la 30 iunie 2006, din totalul celor 528 de unitati care nu respecta conditiile impuse de legislatia comunitara, potrivit reevaluarii efectuate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. ... Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
google-analytics.com